home
erfgoed
andere culturen
divers
verhalen en artikelen
audiovisueel
fotografie
over mij
contact


Enkele audiovisuele programma's, als onderdeel van tentoonstellingen, voor een natuurhistorisch centrum, 'n aantal voor uitgeverij Malmberg, die ze in het onderwijs uitzette. Deze werden mogelijk gemaakt door het NCDO.
Ze zijn in flv. formaat, en dat speelt deze site niet meer af. Daarom op deze manier via Vimeo.

A-V NL

De Vleugelnoot (1933 - 2011), de boom die zoveel te bieden had. Hij net wordt met warme gevoelens herinnerd omdat er in zijn bijzijn zoveel leuks gebeurde.Paddenstoelen, van de grootste tot de kleinste tot de lekkerste, Book of Records-weetjes voor bij een tentoonstelling.
'Rond de Tijd', 800 jaar geschiedenis van een plek: rotonde Linnaeusstraat- Mauritskade. Daar was je er bijna, nog even dan liep je in de stad van je dromen. Ook Napoleon kwam even langs. Russische kozakken die de Fransen er ook weer uitsloegen, hadden op deze plek hun zinderende kamp (zang, drank en vrouwen) opgeslagen. De Muiderpoort op de achtergrond.De Dijk Op, een relaxte wandeling rond 1650, vanuit de Jodenbreestraat, over de Zeeburgerdijk, op pad naar afslag Diemen. De melkboer schiet voorbij, een bekende, van Rembrandt en nu ook van de bewoners op no. 492. Bij de knik in de Diemerzeedijk even op adem komen, een sprong in de tijd en dan terug. En snel ook.
.